Artikkelin kirjoittaja

3 Kommenttia

 1. Kari Kolehmainen
  Kari Kolehmainen / | | Vastaa

  Serkkuni tyttärelle Amandalle lämmin kiitos hienosta ja kuvailevasta jutusta, joka vei samalla sukututkimustakin eteenpäin. Tarina tuo eteeni toisenlaisen näkökulman oman sukuni, isäni ja isovanhempieni perheen elämään samoinkuin tätini perheen elämään tuona kovana aikana jota oman sukupolveni on melkoisen vaikeata ymmärtää.

 2. Niilo Markkanen
  Niilo Markkanen / | | Vastaa

  Kaunis kiitos kaukaiselle sukulaistytölle – tai sukulaisen sukulaistytölle – hyvin laaditusta kirjoituksesta. Suomenkielen ystävänä arvostan hyvää kirjoitustapaa ja kaunista kieltä, ja kirjoituksestasi löytyvät molemmat elementit. Hienoa työtä!

  Kirjoituksesi myötä tutustuin Pilkkuun, tallettaen sen sivuston kirjanmerkkeihini luettavaksi tuonnempana tarkemmin. Lehti poikkeaa huomattavasti edukseen monista verkkojulkaisuista joihin olen harrastusteni puitteissa tutustunut.

 3. Kirsi Pyöriä-Kolehmainen
  Kirsi Pyöriä-Kolehmainen / | | Vastaa

  Amanda,
  suurenmoinen sanoitustaito. Pienen koulutytön näkökulma avaa sotaan koskettavan tutkimuskulman. Pelko ja sota, ikuisesti yhdessä – kirjoitus tuo surun ja eron riipivyyden lukijan tunnettavaksi.

  Taidokkaasti laadittu; kiitos enolle jakamisesta.

Ole hyvä ja kommentoi omalla nimellä hyvien tapojen mukaisesti.

Jätä kommentti