Loistava tulevaisuus ideakilpailu

Pohjois-Tapiolan koti- ja kouluyhdistys järjestää oppilaille ja opettajille IDEAKILPAILUN, jolla halutaan tukea oppilaiden oppimista ja viihtymistä koulussa.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. HAASTE: Luo visio tai projektisuunnitelma siitä, mikä asia, hankinta, hanke, toiminta, projekti, vierailu, tapahtuma, vierailija, retki tai jokin muu asia, voisi tuoda yhteistä hyvää mahdollisimman monelle Pohjois-Tapiolan koulun ja/tai lukion oppilaille. Idea voi olla mitä tahansa toteuttamiskelpoista, päästä mielikuvituksesi valloilleen, kaikki ideat ovat tervetulleita ja kaikki ideat käydään läpi.

2. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN: Kilpailuun voi osallistua Pohjois-Tapiolan koulun ja lukion oppilaat tai opettajat, ryhmänä/luokkana/yksinään tai opettajan kanssa tai ilman opettajaa. KAIKKI MUKAAN!

3. AIKATAULU: Hakemukset perusteluineen lähetetään pe 10.4. mennessä sähköisesti apahta@hotmail.com (pdf-muodossa) tai paperisena lukion kansliaan. Muistathan liittää hakemukseen yhteystiedot ja luokka.

4. TOTEUTTAMINEN: Voittaneet ideat on tarkoitus toteuttaa kevään 2015 aikana tai viimeistään koulun alettua elokuussa.

5. PALKINTO: Palkitsemme 1-2 parasta ideaa ja annamme 500-1000 € palkintorahaa idean toteuttamiseen.

6. ARVIOINTIKRITEERIT: Tarkoituksena on, että voittaja/voittajat ovat huomioineet, että idea palvelee mahdollisimman monia koulun oppilaita, ns. YHTEISTÄ HYVÄÄ.

Idea pitää olla realistinen ja toteuttamiskelpoinen palkintosumman kanssa. Ja, sokerina pohjalla, arvostamme kekseliäisyyttä ja ehdotuksen uudenkarheutta.
Jäämme odottamaan loistavia ja lennokkaita ideoita.

Muistathan, että KAIKKI ideat huomioidaan.
Yhteistyöterveisin yhdistyksen hallitus ja hallituksen pj. Tuija Talvitie.