TÄRKEÄ TIEDOTUS KAIKILLE OPPILAIDEN VANHEMMILLE!

Jäävätkö oppilaat ilman ruusuja? Koulun ja lukion yhteinen vanhempainyhdistys joutuu lopettamaan toimintansa, jos sen hallitukseen ei saada uusia jäseniä.

Uutta hallitusta ei voitu muodostaa lokakuussa, koska siltä puuttuu puheenjohtaja ja rahastonhoitaja. Viimeksi paikalla oli vain kourallinen ihmisiä, joten yhdistys tarvitsee toiminnan jatkamiseksi uusia vanhempia. Kyse ei ole suuresta uhrauksesta, hallitus kokoontuu muutaman kerran vuodessa.

Yhdistys on rahoittanut mm. teatterilippujen myynnillä ja jäsenmaksuilla ruusut yläkoulun 9. luokkalaisille ja lukion ylioppilaille, sekä jakanut stipendejä ja avustuksia koulun toimintaan. Ilman yhdistystä tämä perinne katkeaa.

Yhdistyksellä on mahdollisuus tukea kodin ja koulun välistä yhteistyötä monella tapaa. Hallituksessa niitä tapoja voi yhdessä miettiä ja toteuttaa. Sinun käsissäsi on päättyykö toiminta tähän, koska suuri osa edellisen hallituksen jäsenistä on nykyisten ylioppilaiden vanhempia ja jättämässä hallituksen tehtävät.

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous on torstaina 21.11.2013 klo 18.00 auditoriossa 14.

Mitä jos yhä useampi vanhempi verkottuisi nuortemme hyväksi tulemalla tuohon kokoukseen? Meillä on mahdollisuus tehdä tapaamisistamme sosiaalisesti rikas kohtaaminen ja tukea nuoria lukemattomin eri tavoin. Parhaimmillaan vanhemmat ovat lastensa ja koko koulun voimavara.

Voit katsoa lisää yhdistyksen toiminnasta sivulta http://pohjois-tapiola.com/koulu/koti-ja-koulu/ (tosin uusimmat päivitykset ovat koulun ja yhdistyksen resurssien puutteessa jääneet tekemättä).

TERVETULOA! TULE MUKAAN, OTA MUKAAN MYÖS KAVERI!

Pohjois-Tapiolan koulun ja lukion koti ja koulu -yhdistys

pta.kotijakoulu@gmail.com