Tarvitsemme sinun apuasi!

VIELÄ EHDIT TUKEA YHDISTYKSEN STIPENDIRAHASTOA JA OPPILAIDEN KUKITUSTA KEVÄTJUHLISSA. OLETHAN SINÄKIN KANTANUT KORTESI YHTEISEEN KEKOON?

Loistava tulevaisuus on ollut Koti- ja kouluyhdistyksen kiikarissa tänä vuonna ja teemaa jatkamme myös ensi vuonna. Tänä vuonna saimme vieraaksemme mm. tulevaisuuden tutkija Mika Pantzarin.  Mona Moisala kävi kertomassa meille tuoreimmista aivotutkimuksista mm. nuorten pelaamisen vaikutuksista aivoille.  Julistimme oppilaille ja opettajille ideakilpailun, jonka ideoita nyt yhdessä työstämme toteutettavaksi. Syksyn teemoja tulee olemaan mm. yrittäjyys.

Me kaikki haluamme nuorillemme parhaat mahdolliset eväät tulevaisuutta varten, ja suomalainen koulutus on tällä tiellä jo iso askel oikeaan suuntaan. Korkeatasoisen koulutuksen lisäksi yhdistys haluaa tsempata ja tukea oppilaita sellaisillakin tiedoilla ja taidoilla, joita koulusta ei löydy.

Kouluvuosi huipentuu kevätjuhlaan ja oppilaiden kukitukseen. Yhdistys on perinteisesti kukittanut myös uudet ylioppilaat ja jakanut stipendejä parhaiten menestyneille. Stipendi- ja ruusurahastomme kaipaa lahjoituksia, teethän oman lahjoituksesi 20.5. mennessä.

Kiitoksin, Koti- ja kouluyhdistys

Kiitämme jo etukäteen avustuksestanne nuortemme hyväksi!

Saajan nimi: PTA Koti ja Koulu

IBAN tilinumero: FI15 1112 3000 2614 68

Nordea BIC koodi: NDEAFIHH

Viitenumero: 107

Maksettava summa: 20 e, tai vapaavalintainen summa